18 de marzo de 2012

La CNT convoca Vaga General el pròxim 29 de Març

CONTRA LA REFORMA LABORAL, LES RETALLADES I LES AGRESSIONS CONTRA LA CLASSE TREBALLADORA
La CNT rebutja qualsevol negociació sobre drets conquistats i exigeix la derogació de la Reforma Laboral.

El Comitè Confederal de la CNT ha acordat convocar vaga general de 24 hores el pròxim 29 de març, estenent la convocatòria ja realitzada a Galícia i Euskadi, convocatòria que es formalitzarà en els pròxims dies.

CNT rebutja qualsevol negociació sobre els drets conquistats per la classe treballadora en anys de lluites, per açò convoca aquesta vaga amb l'objectiu prioritari que es derogue immediatament la reforma laboral aprovada ahir pel Parlament, a la qual considera una agressió frontal contra els drets i les condicions de vida de la classe treballadora, continuant les de mesures preses per l'anterior govern, com la reforma laboral de 2010, la rebaixa de salaris en l'administració pública o la retallada en les pensions i en els serveis públics, que l'actual govern està aprofundint.

CNT exigeix que es pose fi a una política econòmica dissenyada perquè els treballadors i treballadores paguen la crisi de la banca i de la patronal, que ha conduït a una xifra intolerable d'aturats i parades que no deixa de créixer i a un empobriment i empitjorament de les condicions de vida de la classe treballadora.

CNT convoca també aquesta vaga contra les retallades, en la jornada prèvia a uns Pressupostos Generals de l'Estat en què es concretarà un brutal atac contra els serveis públics i els drets socials.

CNT rebutja l'Acord per l'Ocupació i la Negociació Col·lectiva aconseguit per CCOO i UGT i la CEOE el passat mes de febrer, a més de les esmenes presentades per aquests sindicats al tràmit parlamentari de la reforma, rebutjant-los com a alternativa valida, ja que comparteix l'esperit de la reforma i assumeix la lògica de la patronal i el govern, assumint que l'eixida de la seua crisi ha de realitzar-se mitjançant cessions en els drets dels treballadors, col·locant de partida a la classe treballadora en una posició de debilitat. La mateixa lògica ja va portar a aquests sindicats a acceptar el retard de l'edat de jubilació als 67 anys, després de la vaga general del 29S.

Para CNT la vaga del 29 de març ha de ser solament l'inici d'un procés de mobilització creixent i sostingut, que incorpore al conjunt de la classe treballadora i els sectors més desfavorits i afectats per la crisi capitalista, fins a posar fre a la dinàmica d'agressió constant als nostres drets, posant les bases per a la recuperació i conquesta de nous drets socials en el marc d'una profunda transformació social.

Tots aquests motius han portat a la CNT a realitzar una convocatòria pròpia per al 29 de març. Amb aquesta convocatòria CNT vol donar cobertura a tots els que aposten per una confrontació real i continuada, que retorne les agressions contra la classe treballadora amb el mateix grau de contundència amb el qual les estem rebent, al costat de totes aquelles organitzacions obreres que compartisquen aquests objectius i rebutgen la política de pacte i pau social.

Para CNT el rebuig frontal amb la política i el model sindical de les burocràcies de CCOO i UGT i el seu descrèdit en amplis sectors dels treballadors no han de convertir-se en excuses contra la mobilització i la lluita sinó en esperons per a reforçar-la des d'una altra forma de fer sindicalisme des de l'acció directa, l'autonomia, i el suport mutu. Davant agressions de la magnitud de les quals estem patint, la unitat dels treballadors és fonamental, unitat que s'ha de manifestar des de la base, des de les assemblees en els centres de treball i en els barris, en les mobilitzacions i en els piquets fins a fer de la mobilització contra els responsables i beneficiaris d'aquesta situació: la patronal, la banca i el govern, una dinàmica imparable que alce una barrera contra les temptacions de convertir els drets de tots en moneda de canvi de ningú.

És hora que tots, treballadors i treballadores, en atur o en actiu, jubilats, submergides, estudiants o precaris diguem prou, prenguem el carrer per a no abandonar-la, fins a fer valdre la nostra força i les nostres reivindicacions.

El 29 Març tots al carrer, totes a la vaga.
Secretariat Permanent del Comitè Confederal.
Confederació Nacional del Treballe – CNT

No hay comentarios:

Publicar un comentario